Prikbord

Nieuws & agenda


Schoolverlaterskamp 2022
8 juli

Kamp

Dag 1: Wat een héérlijke dag. Na een fijne fietsrit richting Stein, was het tijd voor het opzetten en inrichten van de tenten. Dank jullie wel Theo en Fabian voor de hulp daarbij. Natuurlijk ook de ouders en overigen die hielpen met het vervoeren van de bagage! Na de lekkere soep met pannenkoeken, waarvoor dank aan juf Gemma, was het tijd voor workshops en de boksclinic van Verhaegen Sports Gym. De dag werd afgesloten met een avondspel. Spannend...! Het duurde even voordat alle oogjes later wilden sluiten en de rust in Stein een feit was. Op naar dag 2!

 

Dag 2: Een pittige dag. Raften op de Maas met weinig stroming...wat hebben we hard moeten peddelen....
's Avonds was er een heerlijke BBQ verzorgd door Claud von Berg. We sloten de avond af met kampvuur samen met Kiki, die ons begeleidde op gitaar. Op naar dag 3!
 
Dag 3: De dag begon met een beetje regen. Een goede reden om iets langer uit te slapen. Daarna op de fiets naar Glanerbrook waar we heerlijk een paar uurtjes hebben gezwommen. Na de frietjes met snacks werd er flink gedanst tijdens een spetterende disco. Een topdag!
 
Dag 4: Alweer de laatste dag van het kamp. Wat hebben we een fijne week gehad en geboft met het weer. Tijd om tenten op te ruimen en de kampplek netjes achter te laten. Onderweg naar huis genoten we van een lunch en een lekker ijsje. Daarna toch écht terug naar school. Het was super gezellig samen!

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren